Rally-toko lähellä sydäntä :)

Rally-toko lähellä sydäntä :)

lauantai 30. elokuuta 2014

VOI ja VOI

Tänään kaksi VOI luokan korkkausta Aunin kanssa :)

Tulos odotuksia ei ollut vähäisen treenin vuoksi, eikä niitä myöskään saatu. Alla kootut selitykset :)

Eka radalta oli pakko ottaa jalkojen välistä menossa suoraan -10, koska sen treeni on kesken :) eli tein takana puolen vaihdon joka on vahva liike ko. liikkeen sijasta :) kok.vaikutuksen vähennyksiä napsahti myös aunin iloisesta hyppimisestä ;) selkeä treenattava asia tämäkin :) Lisäksi oikealla puolella seuraamista tuli miinuksia eikä pisteet riittäneet tulokseen :) miinuksia kerty 3*-10 joista kaksi oikealla puolelle seuraamisesta mm. spriraalissa aunin rintamasuunta kääntyi liikaa poispäin minusta :) treenillä korjattavissa

Toiselta radalta homma meni täysin sekaisin. Eka kyltiltä vaihdettiin oikealle puolelle seuraamiseen ja siihen tuli neljä kylttiä oikealla puolella seurattavana. Sain koiran pysymään oikealla puolella vain ensimmäisen käännöksen jonka jälkeen pakka levisi ja koira kiersi tutulle ja turvalliselle vasemmalle puolelle. Tästä rupesi tippumaan -10 ja oli tuommari hylännytkin jonkin liikkeen tai olisiko ollut että hylkäsi kun en kääntänyt oikealle puolelle ollenkaan vaan menin kyltin kun koira oli vasemmalla puolella. Säännöissä on kohta jossa sanotaan jos ohjaaja ei yritä suoritusta => hyl. Yritin saada uudelleen oikealla puolelle ja sainkin mutta pari kylttiä meni väärällä puolella ja tiesin että -30 pisteen raja oli ylitetty joten uusimista en edes ajatellut enää :) Loppurata meni vasemmalla puolella josta tosi hieno liikkeestä seiso (vahva tokoperu näkyi tässä) muutama muukin kyltti meni ok, sitten auni meni käännöksessä oikealle puolelle :) en mä voinut kun nauraa enää tässä vaiheessa ja lopetin radan tähän :)

Jotain plussaa täydelliset käytösruudut kummaltakin radalta  :)

Shampanjaa ei siis korkata tänään ;)

Yhteenvetona, Ensin tulee treenata kaikki oikealla puolella suoritettavat liikkeet kuntoon :) ja niin että koira kestää useamman kyltin tehtävät oikealla puolella. ja sitten lähdetään rakentamaan lisää harjoituksia ja kestävyyttä palkaamattomuuteen.  Tästä voinkin alkaa pitämään omaa treenipäiväkirjaa :)


Sisarrukset tänää Onni VOI3, Rose VOI3, onnittelut nomeilijoille :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti