Rally-toko lähellä sydäntä :)

Rally-toko lähellä sydäntä :)

lauantai 15. marraskuuta 2014

pennun ruoka

Tässä iltapäivän olet selaillut eri nettisivuja ja ahkerasti lukenut tuoteselosteita pienten koirien penturuuasta, joka olisi mahdollisimmann luonnonmukainen. Nyt löytyi selkee suosikki, :)
Applaws Dog Puppy Small & Medium Breeds, ChickenKoiranpennun kanapohjainen täysravinto

Vain parhaimmat ja laadukkaimmat raaka-aineet. Applaws kuivaruoka on täysipainoista ravintoa, sisältäen puhdasta lihaproteiinia - ei viljaa, eikä lainkaan keinotekoisia väri-, maku- ja säilöntäaineita.
Applaws-kuivaruoat sisältävät paljon terveellisiä valmistusaineita. Rosmariiniöljyuute vahvistaa vastustuskykyä, toimii rasvaliukoisena antioksidanttina. Sitrusuutteet ovat luontainen ja laadukas sekoitus hedelmäpohjaisia tokoferoleja, mikä antaa ruoalle tuoreutta ja raikkautta sekä sisältää runsaasti E-vitamiinia. Tauriini on sydämen ja silmien terveydelle arvokas aminohappo, joka on peräisin korkealaatuisesta lihaproteiinista. Lohiöljy on oivallinen Omega-3 ja -6 rasvahappojen lähde, antaen turkille ja iholle eloa.  Panimohiivauute on yksi parhaita B-vitamiinien lähteitä. E-vitamiini on tärkeä säilöntäaine ja lihaskunnon ylläpitäjä. Luontainen DHA ja EPA terveen kasvun ja kehittymisen, sekä aivojen ja hermoston normaalin toiminnan turvaamiseksi.

Valmistusaineet: Kana 67% (kuivatusta kanasta), kanajauhe 8%, perunatärkkelys 8%, herne 8% (kuivatuista herneistä), siipikarjan rasva 3% (Omega-6 lähde), juurikasmassa, siipikarjaliemi, kananmuna (kuivatusta kananmunasta), selluloosakasvikuitu, mineraalit, lohiöljy (Omega-3 ja EPA ja DHA lähde), vitamiinit, tomaatti (kuivatusta tomaatista), porkkana (kuivatusta porkkanasta), sikuriuute (F.O.S.), alfalfauute, merilevä/rakkolevä, panimohiivauute (betaglukaani 0.1 %), glukosamiini, metyylisulfonyylimetaani, kondroitiini, piparminttu, paprikajauhe, kurkuma, timjamiuute, sitrusuute, tauriini 1000mg/kg, yucca-uute, karpalo, fenkoliuute, johanneksenleipäpuu-uute, inkivääri, ruusunmarjauute, voikukkauute, rosmariiniöljyuute, oregano, probiootit.
Lisätyt aineet:Vitamiinit: A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 19,000 IU/kg, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 2,000 IU/kg, E-vitamiini (alfa-tokoferoliasetaatti) 640 mg/kg
Hivenaineet: natriumseleniitti 0,33 mg/kg, kalsiumjodaatti 3,26 mg/kg, ferrosulfaatin monohydraatti 233 mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 40 mg/kg, mangaani sulfaattimonohydraatti 94 mg/kg, sinkki sulfaattimonohydraatti 444 mg/kg.
Luonnolliset antioksidantit: tokoferolit
Suolistoflooraan stabilointiaine: E1705 Enterococcus faecium cernelle 68 (SF68; NCIMB 10415) 1 000 000 000 cfu/kg.
Ravintosisältö: Proteiini 39 %, Rasva 22 %, Tuhka 8,5 %, Kuitu 4 %, Kalsium 1,6 %, Fosfori 1,31 %, Hiilihydraatteja < 21,5 %.
Ei lisättyjä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.
Tämä on niinku lapsena joulupukkia odottaisi :) ei malta ei sitten millään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti